Aros Cloud partner med norske DNI

Aros Cloud partner med Norske DNI

23. April 2019

Aros Cloud er blevet dansk partner for norske DNI der laver identity management (IDM) systemet LCS. 

 

LCS er et brugerhåndteringssystem der sikrer brugere altid er korrekt oprettet i it systemer. Og varetager alt omkring oprettelse, vedligeholdelse, sikkerhed, nedlæggelse og sletning. LCS har eksisteret i Norge i over 10 år og bruges af skoler, kommuner og erhverv. Løsningen håndterer brugere i Active Directory (AD), Azure Active Directory (AAD), Office 365, G-Suite, LMS systemer og meget mere. Desuden har den en lang række funktioner som device håndtering, software udrulning, GDPR funktioner og meget mere.  

 

LCS kommer i to versioner. En fuld version som er mest beregnet til større installationer/skoler. Og en light løsning der håndterer AD, AAD, Office 365, G-Suite, LMS og password reset.


"Siden starten av DotNet Internals (DNI) for 10 år siden har vi hatt en spennede reise i Norge. Med fokus på sikkerthet og identitetsforvaltning har DNI blitt ledende på IDM / IAM løsinger innen offentlig sektor og utdanningssegmentet. I tillegg er våre løsninger sentrale i flere større organisasjoner som Wilhelmsen, Santander og Laerdal Medical. Vi er derfor glade og super entusiastiske for at vi nå blir representert i Danmark gjennom Aros Cloud. Internasjonal vekst har vært en mål de siste årene og viktig for DNI's videre drift. Aros Cloud med sin erfaring og brede kompetanse blir en viktig samarbeidspartner i oss i årene fremover."  


-Andre Stene-Larsen, grunnlegger av DotNet Internals   

 


"Jeg er rigtig glad og stolt over at blive partner med DNI og kunne introducere det danske marked for LCS. Det har længe været mit ønske at kunne tilbyde et cloud baseret IDM system. Og her er et system som ikke kun kan det – men også har en lang række avancerede funktioner.For mig har det været vigtigt at dette er et partnerskab og ikke kun en forhandler aftale. Det betyder at de funktioner som det danske marked ønsker vil blive implementeret i LCS. Jeg har kendt personerne fra DNI gennem mange år - og har set hvor godt de har gjort det i Norge. Og derfor er det dejligt at kunne arbejde sammen med dem. Jeg ser frem til et godt og langt samarbejde" 


-Heine M. Jensen, Aros Cloud 

 

Om Aros Cloud: 

Startet i 2019 i Aarhus, Danmark af Heine M. Jensen og Carsten Jønck.  

www.aroscloud.dk  

 

Om LCS: 

Startet i 2011 Oslo, Norge af Andre Stene-Larsen. 12 ansatte 

www.dni.no  

 

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte: 


Aros Cloud – Heine M. Jensen heine@aroscloud.dk +45 42 40 77 87 

DNI - Bjørnar Hovemoen bjornarh@dni.no +47 90 53 67 63 
 

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

ÅBNINGSTIDERMandag til torsdag: 08:30 til 16:30

Fredag: 08:30 til 15:30Aros Cloud Aps - Åbogade 15 - 8200 Aarhus N - info@aroscloud.dk - +45 42 40 77 87   Copyright © All Rights Reserved