Skip links

Webinar

Attender 1.5 & Webinar

Attender version 1.5 er ude nu!

Den helt nye version 1.5 af Attender er ude nu til web, iOS, Android og Microsoft Teams. Og vi er super glade for at kunne løfte vores gamification til et helt nyt niveau med en langt nemmere måde at indløse Attender Coins til Attender Rewards på. Vi mener at man kommer længere med gulerod end pisk, så derfor har skolerne nu mulighed for at belønne fremmøde med fysiske præmier.

Vores nye statistik interfaces med fraværsfremskrivning gør det nemmere for skolen at se den studerendes fravær ved fuldt fremmøde eller fuldt fravær resten af semestret. Heatmap funktionen gør det også nemmere at se hvor på dagen fraværet foregår.

Attender version 1.5 indeholder en lang række forbedringer til Attender som sikrer at Attender er det bedste værktøj til fraværsregistrering på markedet. Uanset hvilke type skole du er.

Attender Rewards


Attender Rewards optjenes med Attender Coins. Den studerende modtager 1 Attender Coin for hvert minut man er tilstede. Skolen vælger hvilke Attender Rewards man kan tjene.

Det er super nemt at indløse Attender Rewards via vores QR kode system. Bare vælg den reward du vil indløse. Swipe redeem. Og så kommer der en QR kode som personen der udleverer scanner. Manuel indløsning er også muligt.

Nem opsætning af Attender Rewards


Det er super nemt for skolen selv at sætte Attender Rewards op. Du vælger et billede, en tekst og hvor mange Attender Coins den skal koste. Du har også mulighed for at vælge om der er max antal på, datoudløb og om hvor mange gange en studerende må indløse samme Attender Reward.

Nyt i statistik


Vores nye statistik interfaces med fraværsfremskrivning gør det nemmere for skolen at se den studerendes fravær ved fuldt fremmøde eller fuldt fravær resten af semestret. Der kan også vises for enkelte hold/fag eller samlet fravær.

Heatmap funktionen gør det også nemmere at se hvor på dagen fraværet foregår. Ved mouseover kan du se endnu flere detaljer.

Læs mere på:

Nyhed om Attender 1.5

Attender Webinar 7/11-2023

Deltag i vores gratis Attender webinar – Læs mere her hvor du også kan tilmelde dig.

Attender Webinar

Spørgsmål, så kontakt: heine@attender.dk