Skip links

Moodle i Teams forbedrer online læringsoplevelsen

Moodle i Teams med mConnect appen bringer det bedste fra begge verdener sammen i en løsning

12-10-2020 af Aros Cloud & Skooler

Næsten enhver samtale om skolen, det være sig folkeskole eller på de videregående uddannelser, vil på et tidspunkt, omfatte udtrykket “den nye normale.” Uddannelsesverdenen har ændret sig. Og for alle de prøvelser og udfordringer ved at styre uddannelse under en pandemi, har vi også lært et par ting, der kan gøre vores undervisning og læringsoplevelser endnu bedre i fremtiden.

For eksempel har vi lært vigtigheden af at bruge teknologi til at skabe mere personlig forbindelse, når lærere og studerende er engageret i fjernundervisning. Dette har ført til øget brug af platforme som Microsoft Teams, der integrerer flere former for samarbejde, herunder chat, online videomøder, dokumenter og fildeling, der hjælper folk med at kommunikere og arbejde mere produktivt sammen, uanset hvor de er.

Dette behov for forbindelse og samarbejde har også påvirket andre teknologier, der anvendes til fjernundervisning. Derfor introducerede Skooler Appen Moodle in Teams, som giver de næsten 200 millioner Moodle brugere på mere end 150.000 uddannelsesinstitutioner verden over mulighed for at bruge Moodle og Teams sammen i én problemfri arbejdsplads med et enkelt login.

Sådan forenkler Moodle i Teams online læringsoplevelsen

At kunne drage fordel af Moodle i Teams giver samarbejdsfunktioner og dyb Office 365-integration for at forbedre kommunikationen og en mere personlig og forbundet fjernlæringsoplevelse. Selv uden for klasseværelset, er der en række måder hvordan Moodle i Teams forbedrer de studerendes online oplevelse:

 • En portal med et login
  Som studerende og underviser kan det være besværligt med flere portaler. Og flere logins at holde styr på. Her får du alt serveret i en samlet løsning med et login. Det letter hverdagen og gør det nemmere at fokusere på hvad der er vigtigt – nemlig undervisningen.
 • Allerede tilgængeligt læringsmateriale
  Mange skoler og forlag har masser af undervisningsmateriale og forløb klar i Moodle. Nu behøver man ikke flytte den materiale til en Teams platform da du kan få Moodle serveret direkte i Teams.
 • Styr din egen tid
  Nogle gange føles det som om vi ikke har en masse kontrol over vores liv – helt sikkert pandemien har styrket det. Så når vi har måder at holde kontrol over nogle elementer i vores liv, er det bemyndigelse. Når du deltager i fjernundervisning, bestemmer du selv, hvor du studerer, hvad du studerer, hvornår du studerer, og hvordan du studerer. Moodle bringer undervisningen til dig. Teams giver dig mulighed for at skabe forbindelser og dyrke, hvordan du interagerer med dine undervisere og medstuderende – på dine egne betingelser.
 • Beriget studieliv
  Selvfølgelig betyder det, at du ikke får alle de samme sociale aktiviteter i campuslivet, men samarbejdsfunktionerne i Teams giver en langt mere forbundet studieoplevelse end at bruge Moodle alene. Med chat- og live videomøder har du mulighed for at holde kontakten med dine venner, uanset om det er til studiegrupper, klubber eller virtuelle sociale sammenkomster.
 • Tilmeld dig et universitet fra langt væk
  Med universiteter over hele verden der bringer deres kurser online i Moodle, kan de studerende vælge deres studieområder og finde den bedste skole uden at bekymre sig om, hvor langt de ville have til at rejse væk fra deres hjem, familier og venner. Og Teams letter hele processen, fra at skrive dit ansøgningsmateriale til at lave onlineinterviews.
 • Fjernundervisning betyder ingen flytning og ingen ekstra boligudgifter
  Udgifterne til uddannelse indebærer så meget mere end undervisning. Og afhængigt af hvor din campus er placeret, kan omkostningerne ved at flytte og sikre boliger føje betydeligt til ens omkostninger (og studiegæld). Med Moodle in Teams er dine klasseværelser og studiemiljø, hvor du vil have dem til at være, samtidig med at de giver den fælles oplevelse af menneskelig forbindelse – selv når dine klassekammerater er hundreder eller tusinder af kilometer væk.

Reaktionen på Moodle in Teams-appen har været begejstret!

Vi er glade for at fortsætte med at modtage så mange kommentarer om den lethed og anvendelighed af mConnect appen og Skooler’s høje niveau af support. Her er blot et par stykker:

Lige da vi havde brug for et svar på undervisning og læring online mest, leverede Skooler løsningen – en integration mellem Microsoft Teams og Moodle. Teams tilbyder fantastiske muligheder for liveundervisning og Office 365-funktionalitet, men vi ønskede ikke at miste den pædagogisk fokuserede Moodle-platform og den kontrol, rapportering og tilpasning, den medfører. Hvorfor vælge mellem dem, når du kan få begge dele? Som en tidlig adoptant, har vi haft det privilegium at arbejde direkte med Skooler. Deres viden og forståelse af pædagogiske behov har bragt to uhyre stærke platforme sammen.
– Marcus Sugden fra Leeds Trinity.

Skooler-integrationen er så nem og intuitiv at bruge og giver dig det bedste fra begge verdener uden at gå på kompromis. Derfor kan vores VLE (virtual learning enviroment) og integrerede software fungere i harmoni med Teams i stedet for at føle sig adskilt. Med Skooler behøver du ikke at vælge mellem platforme. I stedet kan du samle begge for en funktionsrig og sømløs oplevelse. Med Skooler er helheden større end summen af dens dele.”

“Vi vil bruge Teams i både online og offline miljø til at hjælpe i vores projekt-baserede, blandet læring klasse” “Vi mener, at mConnect-appen vil være meget nyttig til at organisere klasseaktiviteterne.”

– Keun-Hyuk Lim af KDI School

 

Vi var glade for at se Moodle i Teams fremhævet blandt de mest populære apps i App Store i Microsoft Teams

Vigtige funktioner i Appen mConnect:

 • Moodle kursus indhold til rådighed via en fane inde i kursets team
 • Moodle kurser oprettet som hold i batch eller en efter en
 • Dine emner og opgaver, der er tilgængelige i Teams
 • Opret et Moodle kursus som en kanal i Teams
 • Opdatering af medlemmer af et kursus i kursets team
 • Spar masser af tid med automatiseret team- og medlemsoprettelse
 • Link dine eksisterende teams til dine Moodle kurser
 • En samlet platform med et login
 • Godkendt og hostet i App Store i Microsoft Teams
 • Alle leveret af en Microsoft Gold Partner

mConnect tilbyder også en række fordele for skoler, hvilket gør det muligt for administratorer og undervisere at oprette teams og kanaler til hvert Moodle-kursus. Og om nødvendigt kan Skooler og Aros Cloud styre den fulde installation og onboarding. Løsningen er lavet af Skooler for Microsoft. Og den er allerede hentet af over 8.000 skoler i hele verden siden dens lancering i april 2020.

For mere information, besøg: mConnect eller https://skooler.com/moodle-in-teams-by-skooler/

Vi afholder løbende webinarer hvor vi præsenterer løsningen. Du kan tilmelde dig til det næste nederst på siden eller se oversigt her. Events

Passer tidspunktet ikke, så kan du altid booke en gratis online demo her: Book demo

Tilmeld dig her