Skip links

Nyheder

Attender fraværsregistrering

Aros Cloud lancerer Attender

11-10-2021 af Aros Cloud & Attender

Så kan vi endelig afsløre hvad vi har arbejdet på gennem længere tid.

Da vi startede Aros Cloud i april 2019, var det med fokus på at levere cloud baserede software løsninger til undervisningsinstitutioner.

Men vi har altid synes der manglede et virkelig fantastisk system til fraværsregistrering, da mange løsninger i dag er forældede langsomme og ærlig talt – ret kedelige. Med tanken om at udnytte moderne teknologi som gamification, AI og online læring, gik vi i gang med Attender.

Planen med Attender tog ekstra fart i Marts 2020, da Covid-19 ramte hele verdenen. Det betød meget undervisning rykkede online. Og behovet for en fleksibel fraværsregistreringsløsning steg. Vi har brugt lang tid sammen med danske og udenlandske skoler om at lave en løsning som er unik og kan opfylde skolernes ønsker.

Aros Cloud & Setsnail har sammen stiftet Attender ApS som er separat fra Aros Cloud. Attender ønsker at hjælpe skoler med at registrere fravær, spare tid og mindske elevfrafald. Attender bliver udviklet med Microsoft som sparringspartner og har en lang række unikke funktioner. Version 1.0 er i luften og der kommer nye funktioner til løbende.

Den danske Innovationfond har set det store potentiale i Attender og har valgt at støtte os. Desuden er Attender valgt af Microsoft til at deltage i deres Microsoft for Startups program.


Du kan læse mere på www.attender.dk. Eller se vores lille introduktionsvideo lidt længere nede på siden.

Vi afholder løbende webinarer omkring Attender – eller du kan også booke en demo. Den kan holdes som fysisk møde eller via Teams. Du kan også kontakte os hvis du vil have adgang til vores demo version.