Skip links

MazeMap – Wayfinding

MazeMap – Indendørs wayfinding

MazeMap leverer en digitalt cloud baseret wayfinding løsning, der er nemt at bruge og implementere.

Receptionen sparer masser af tid med at guide folk, studerende har ikke længere problemer med at finde lokalerne og gæster kan nemt finde vej til mødelokalet.

MazeMap kan udbygges efter behov og indeholder mange geniale løsninger der hjælper med at optimere din tid og digitalisere hverdagen.

Wayfinding

Med MazeMap bliver du nemt guided trin for trin fra hvor du er, til hvor du skal hen. Du kan bruge alle typer browsere på alle devices eller bruge MazeMaps App.

MazeMap giver også mulighed for at se toiletter, kantine og andre relevante punkter. Det sparer dig tid og sikrer du altid ved hvor du skal være. Og ikke mindst hvordan du kommer derhen.

Skema med link til lokalet

Første skoledag kan altid være overvældende. Hvor skal man være, er jeg i den rette bygning og hvordan finder jeg frem til lokalet?

Med MazeMap så har de studerende altid nemt ved at finde lokalet og ved skemaændringer opdateres deres kalender med link rette lokale.

Det sænker antallet af studerende som kommer forsent og giver mindre forstyrrelse i undervisningen samt sænker fraværet.

Gæster & konsulenter

Har du gæster i huset, så skal de tit forbi receptionen for at spørge om vej. Og har de nu parkeret ved den rette afdeling? Med MazeMap får de et link i mødeindkaldelsen eller kan via en kiosk computer altid nemt finde vej til det lokale de skal være i.

Holder skolen specielle events, så kan disse nemt markeres med POI (Point Of Interest). Disse kan være tidsbegrænsede og oprettes nemt via MazeMap administrations interfacet.

Ledige lokaler

Med Mazemap kan du booke lokaler direkte fra kortet og fuld integration til Outlook. Har du rum følere i lokalet kan du se om der er nogle i lokalet. Hvis ikke der har været bevægelse i f.eks. 10 minutter så kan lokalet markeres som ledigt.

Det er også muligt at have skærme ved hvert lokale hvor man kan se lokalets kalender og booke direkte fra. Ved kalender invitationer får man automatisk link til det lokale man skal være i.

Der er understøttelse for Office 365, Exchange, Outlook og Google Calendar.

Kiosk computer

Digitale kort over bygningerne vises på fritstående eller væghængte touchskærme i f.eks. indgangs-partier og andre knudepunkter. Kortene viser en oversigt over bygninger ud- og indvendigt med skolegård, ruminddelinger osv.

Kortene er søgbare – dvs. at man har mulighed for – ikke alene at få et hurtigt overblik over hele skolen – men også søge en rute fra hvor man står til sin destination. En menu i siden af skærmen viser skolens interessepunkter som f.eks. klasserum, lærerværelse, kontorer, toiletter, gymnastiksal osv. Klik på et interessepunkt, og man får vist sin rute dertil på skærmen.

Samtidig vises en QR kode, som man kan scanne, så man kan tage sin rute med sig på sin telefon, hvis man har lyst til det. Du er ikke afhængig af en speciel kiosk computer. Nærmest ethvert devices med en browser kan bruges.

Handicap hjælp med VoiceOver

Ved hjælp af VoiceOver, kan blinde og svagt­seende få oplæst deres MazeMap rute. VoiceOver er en app med indbygget hjælpe­teknologier til blinde og svagt­seende. VoiceOver-skærmlæseren beskriver nøjagtigt, hvad der sker på din skærm.

MazeMap bruger de navigationsstier, som er forudbestemt til at benyttes af de blinde og svagtseende, og vil opdatere live ved ændringer. Kørestols brugere eller gang besværede kan få udregnet en rute som udgår trapper.

Mange andre funktioner

MazeMap har mange funktioner som det kan udvides med efter behov.

  • Positionering via WIFI eller med Bluetooth beacons
  • IOT til f.eks. rumfølere eller temperaturmåling
  • Alarm systemer
  • Find my friends
  • MazeMap API til at lave integration til andre systemer
  • Oversigt over printere og kopimaskiner
  • Skjulte kort til switche og lignende som kun it afdelingen kan se

Referencer 

Mazemap er udviklet i Norge og bruges over hele verden. I Danmark bruges det bl.a. af UC VIA, RUC, DTU og flere skoler er på vej.

Du kan teste Mazemap her: https://use.mazemap.com/

Til venstre kan du se en video fra en reference kunde.

Nemt at komme i gang

Det er ikke besværligt at få Mazemap da det ikke kræver nogle lokale servere. Hele løsningen er cloud baseret. Man sender sine CAD tegninger og POI til Mazemap. De scanner dem ind og deres AI generer optimale ruter. Typisk kan Mazemap leveres på en måned fra kontrakt underskrives.

Der er interface hvor skolen selv kan rette i kortet samt tilføje og fjerne POI. Og nye kort opdateringer sendes til Mazemap.

Priser og mere information

Prisen på Mazemap er afhænging af kvm antal samt hvilke optioner der ønskes. Det er værd at bemærke at Mazemap er ikke kun til større skoler. Vi har fået lavet en speciel light version der gør at Mazemap er relevant for selv mindre skoler.

Kontakt os for et tilbud eller hvis du ønsker mere information. Du kan også bruge vores booking side til at booke en online demo eller besøg af os Online booking.

COVID-19 Funktioner

Med MazeMap kan man nemt sikre folk nemt finder hvor de skal være, vejvisning til testområder, heatmaps, automatiske receptioner samt meget andet.
Du kan læse mere direkte på MazeMaps hjemmeside: Funktioner til Covid-19