Skip links

Brancheløsninger

Det er ingen hemmelighed at Aros Cloud har fokus på education sektoren. Men vi har en lang række løsninger der er målrettet mod public og business også. 
Selvom om mange af løsningerne går igen, så er der store forskellige på hvordan software bruges i forskellige brancher. Vi gør en dyd ud af lære vores kunders udfordringer at kende. Og sikre os at vi ikke skærer alle over en kam.
Står du med en it udfordring, så tag fat i os. Hvis ikke vi har løsningen selv, så har vi et stort netværk der helt sikkert har
Læs mere om hvad vi kan gøre for forskellige brancher her: 

Vi har arbejdet i mange år med Education og forstår de unikke behov skoler har. Derfor har vi lavet partnerskab med nogle stærke leverandører af it løsninger til sektoren. Nemlig Skooler, DNI og Microsoft. Aros Cloud er også Microsoft Authorized Education partner. 
Vi kan derfor hjælpe jeres it afdeling med brugerhåndtering, men også den pædagogiske side med LMS og Office 365. Ledelse kan også nyde godt af vores ekspertise indenfor PowerBI rapporteringsværktøjer eller rådgivning. 
Det betyder ikke noget om du er fra en lille eller en stor skole. Eller om du er fra driftcenter, kommune, folkeskole, gymnasie, erhvervsskole, universitet eller noget helt andet. Hvis vi ikke har en løsning der kan hjælpe dig – så kender vi efter mange år i branchen sikkert nogle der kan.  

Skooler – Office 365 baseret LMS 

Mange skoler efterspørger et fuldblods LMS system som ligger i Office 365 eller Teams, så brugerne ikke skal skifte system hele tiden. Og have udfordringer med at dele data. Og Skooler lige præcist svaret på den løsning. Skooler er født i skyen og Office 365 så det er utrolig nemt at implementere og endnu nemmere at bruge. 

Skooler har alle de funktioner man kunne tænke sig fra et LMS system så som:

  • Elevplaner og læringsmål 
  • Opgaver & plagiat kontrol 
  • Test og quizzer 
  • Kalender & Karakterbog 
  • Opfølgning og rapporter 
  • Klassekort og klasselister 
  • Fraværsregistrering 
  • Lokale og ressource booking 
  • Forældre adgang 
  • App 

Skooler er oprindeligt udviklet til folkeskoler – men til videregående uddannelser.

Læs mere her: www.skooler.com eller på vores egen  Skooler side.

LCS – Identity Management 

Udover at oprette brugere automatisk på basis af f.eks. studie administrativt system – så varetager LCS også en lang række andre funktioner der hjælper med at nedbringe administration men også at styrke sikkerheden. Der er webinterfaces som giver nemt overblik og hvilke rettigheder de enkelte brugere har. Og der er stor fokus på at sikre GDPR og “retten til at blive glemt” bliver overholdt. 

LCS håndterer også dine brugere i Office 365, Google, LMS systemer samt sørger for applikationsudrulning. Og det er muligt selv at lave egne integrationer via det indbyggede REST API.
Med LCS sparer du tid da LCS er Azure hosted og leveres som en service. Det vil sige der ikke skal bruges tid i it afdelingen med at vedligeholde og opdatere servere.  

Læs mere 

Microsoft 

Aros Cloud er tæt partner med Microsoft. Og fokuserer på at kunne levere og hjælpe skoler med indkøb af licenser, rådgivning, brug og kursus i Microsoft løsninger. 
Vi holder fingeren på pulsen med alle de nye muligheder der findes og kommer, som sikrer at vi kan levere den bedste rådgivning.

Teams & Onenote Classnotebook

Microsoft Teams er den digital hub, som samler samtaler, indhold, opgaver og apps på ét sted. Støt lighed og elevernes deltagelse med samarbejde i undervisningen, få kontakt med professionelle læringsfællesskaber og kommuniker med kolleger — alt sammen med en enkel handling i Office 365 Education. Aros Cloud er “all-in” på Teams og de muligheder der findes i Teams. Både som standard eller via plug-ins. 

Azure

Microsoft Azure har gjort det muligt at få flyttet skolens servere til skyen. Mange har allerede benyttet sig af Office 365 og fordelene ved at ikke at skulle vedligeholde Exchange server mere. Med Azure kan du flytte alle skolens servere i skyen. Det betyder du har styr på dine udgifter da der ikke skal skiftes server rum hver 3-4 år. 

Licenser 

De fleste skoler kender allerede i dag til muligheden for at få gratis Office 365 og Office licenser til de studerende. Men ikke alle kender til muligheden med Microsoft 365 som er en udvidet version af Office 365. Microsoft 365 indeholder alt hvad du kender fra Office 365 men fås også med Windows 10 licens, software udrulning (Intune), avanceret sikkerhedssuite (Advanced Threat Protection) samt meget mere. 
Aros Cloud er også behjælpelig med at sikre jeres skole har de rigtige licenser og vi kan også levere jeres Azure regning via Microsofts CSP program. Det betyder en del fordele – bl.a. skal man ikke benytte kreditkort når man starter med at bruge Azure. 
Aros Cloud kan levere Microsoft licenser på SKI aftale.

PowerBI

Vi har stor ekspertise i at grave data ud og vise det på en nem og overskuelig måde. Det kan være alt fra økonomisk overblik til statistik omkring frafald på enkelte uddannelser sammenkædet med hvor langt de bor fra skolen og meget mere. 

Kort fortalt gør Microsoft PowerBI dine data og excel ark levende. 

MazeMap

MazeMap er digital wayfinding til skoler. Med MazeMap bliver du nemt guided trin for trin fra hvor du er, til hvor du skal hen. Du kan bruge alle typer browsere på alle devices eller bruge MazeMaps App.

MazeMap giver også mulighed for at se toiletter, kantine og andre relevante punkter. Det sparer dig tid og sikrer du altid ved hvor du skal være. Og ikke mindst hvordan du kommer derhen. Dine skemabrikker kan vises i din Outlook kalender med link til hvilket lokale du skal være i hvordan du finder derhen.

Loops Education

Loops hjælper dig med at bringe dine læringsmål sammen i visuelle kort designet til at engagere dine studerende eller medarbejdere og gøre læring til samarbejde.

Rådgivning

Med mere end 55 års samlet erfaring inden for education sektoren, så har vi en hel erfaringer at trække på. Vi deltager gerne som uvildig rådgiver i forbindelse med jeres skoles it udfordringer.   

Konsulent og kursus

Har i behov for at få implementeret eller få afholdt kurser. Så kontakt os endelig.  

LCS– Identity Management (IDM)

Aros Cloud er dansk partner for norske DNI, der laver LCS Identity management. LCS er det mest brugte IDM system i Norge indenfor det offentlige og undervisningssektoren. 
Udover at oprette brugere automatisk på basis af f.eks. HR eller lønsystem – så varetager LCS også en lang række andre funktioner der hjælper med at nedbringe administration men også at styrke sikkerheden. Der er webinterfaces som giver nemt overblik og hvilke rettigheder de enkelte brugere har. Og der er stor fokus på at sikre GDPR og “retten til at blive glemt” bliver overholdt. 
Der er webinterface så ledere kan oprette ansatte inden de er i HR eller Lønsystem så der ikke opstår en unødig spild tid. Og det nemme workflow system sørger for overblik i forbindelse med ændring af rettigheder. 

LCS håndterer også dine brugere i Office 365, Google, fagsystemer samt sørger for applikationsudrulning. Og det er muligt selv at lave egne integrationer via det indbyggede REST API.  
Med LCS sparer du tid da LCS er Azure hosted og leveres som en service. Det vil sige der ikke skal bruges tid i it afdelingen med at vedligeholde og opdatere servere.  
Der er rapporteringsservices så man altid kan se hvilke brugere der har (og har haft) adgange til hvad. 
LCS er nem at implementere og der opnås meget hurtigt en besparelse. Samt sikkerhedens niveauet hæves betydeligt. 
Lad os komme forbi og vise hvordan mange andre kommuner i dag bruger LCS til at håndtere deres brugere.

Microsoft 

Aros Cloud er tæt partner med Microsoft. Og fokuserer på at kunne levere og hjælpe sektoren med indkøb af licenser, rådgivning, brug og kursus i Microsoft løsninger. 
Vi holder fingeren på pulsen med alle de nye muligheder der findes og kommer, som sikrer at vi kan levere den bedste rådgivning. 
Et par af vores fokus områder indenfor Microsoft til den offentlige sektor er:

PowerBI

Vi har stor ekspertise i at grave data ud og vise det på en nem og overskuelig måde. Det kan være alt fra økonomisk overblik til statistik omkring fravær på enkelte folkeskoler og meget mere. 
Kort fortalt gør Microsoft PowerBI dine excel ark levende. 

Teams

Microsoft Teams er den digital hub, som samler samtaler, indhold, opgaver og apps på ét sted. Det sikrer nemmere intern kommunikation samt projektarbejde og Aros Cloud er “all-in” på Teams og de muligheder der findes i Teams. Både som standard eller via plug-ins. 

Azure 

Microsoft Azure har gjort det muligt at få flyttet servere til skyen. Mange har allerede benyttet sig af Office 365 og fordelene ved at ikke at skulle vedligeholde Exchange server mere. Med Azure kan du flytte jeres servere i skyen. Det betyder du har styr på dine udgifter da der ikke skal skiftes server rum hver 3-4 år. 

Licenser – SKI 

Aros Cloud er også behjælpelig med at sikre I har de rigtige licenser og vi kan også levere jeres Azure regning via Microsofts CSP program. Det betyder en del fordele – bl.a. skal man ikke benytte kreditkort når man starter med at bruge Azure. 
Vi kan desuden levere Microsoft licenser på SKI. 

MazeMap – Indendørs wayfinding

MazeMap leverer en digitalt cloud baseret wayfinding løsning, så du nemt kan finde hvor du skal være.

Receptionen sparer masser af tid med at guide folk og gæster har ikke længere problemer med at finde det rette mødelokale.

Loops Education

Loops hjælper dig med at bringe dine læringsmål sammen i visuelle kort designet til at engagere dine studerende eller medarbejdere og gøre læring til samarbejde.

Rådgivning

Med mere end 55 års samlet erfaring inden for it sektoren, så har vi en hel erfaringer at trække på. Vi deltager gerne som uvildig rådgiver i forbindelse med jeres skoles it udfordringer.   

Konsulent og kursus

Har i behov for at få implementeret eller få afholdt kurser. Så kontakt os endelig.  

Vi har i dag en del erhvervskunder som vi hjælper med at optimere deres virksomhed. Og vi er overbeviste om vi kan komme med nogle gode løsningsmodeller til din virksomhed.
Her er en lille oversigt over nogle af de områder vi kan tilbyde assistance indenfor.

Identity Management LCS

Aros Cloud er dansk partner for norske DNI, der laver LCS Identity management. 

LCS håndterer alt omkring brugeroprettelse – og sikrer dine medarbejder har de rigtige rettigheder. Og ikke mindst at de bliver slettet igen når de forlader arbejdspladsen.
Udover at oprette brugere automatisk på basis af f.eks. HR eller lønsystem – så varetager LCS også en lang række andre funktioner der hjælper med at nedbringe administration men også at styrke sikkerheden. Der er webinterfaces som giver nemt overblik og hvilke rettigheder de enkelte brugere har. Og der er stor fokus på at sikre GDPR og “retten til at blive glemt” bliver overholdt. 
Der er webinterface så ledere kan oprette ansatte inden de er i HR eller Lønsystem så der ikke opstår en unødig spild tid. Og det nemme workflow system sørger for overblik i forbindelse med ændring af rettigheder.
LCS håndterer også dine brugere i Office 365, Google, fagsystemer samt sørger for applikationsudrulning. Og det er muligt selv at lave egne integrationer via det indbyggede REST API.  
Med LCS sparer du tid da LCS er Azure hosted og leveres som en service. Det vil sige der ikke skal bruges tid i it afdelingen med at vedligeholde og opdatere servere.  
Der er rapporteringsservices så man altid kan se hvilke brugere der har (og har haft) adgange til hvad.
LCS er nem at implementere og der opnås meget hurtigt en besparelse. Samt sikkerhedens niveauet hæves betydeligt. 
Virksomheder som Wilhelmsen med over 380 afdelinger i mere end 70 lande bruger LCS til deres brugeroprettelse. 

Microsoft 

Aros Cloud er tæt partner med Microsoft. Og fokuserer på at kunne levere og hjælpe virksomheder med indkøb af licenser, rådgivning, brug og kursus i Microsoft løsninger. 
Vi holder fingeren på pulsen med alle de nye muligheder der findes og kommer, som sikrer at vi kan levere den bedste rådgivning. 
Et par af vores fokus områder indenfor Microsoft til erhvervssektoren er:

Teams 

Microsoft Teams er den digital hub, som samler samtaler, indhold, opgaver og apps på ét sted. Det sikrer nemmere intern kommunikation samt projektarbejde og Aros Cloud er “all-in” på Teams og de muligheder der findes i Teams. Både som standard eller via plug-ins. Kender du ikke til Teams, så lad os give dig en kort demo af Teams. Og har du allerede i dag Office 365, så har du også adgang til Teams. 
Så er du træt af masser af interne e-mails der flyver rundt – så er Teams svaret på dine bønner. 

PowerBI 

Vi har stor ekspertise i at grave data ud og vise det på en nem og overskuelig måde. Det kan være alt fra økonomisk overblik, salgsstatistikker og meget mere. 
Kort fortalt gør Microsoft PowerBI dine excel ark levende. Det betyder det du får meget nemt et overblik over de tal der er vigtige for dig. Uden du skal grave 7 forskellige steder og i uoverskuelige Excel ark.

Office 365  & Microsoft 365

Med Office 365 får virksomheden ikke bare adgang til de seneste Office pakke produkter fra Microsoft. Men også en lang række samarbejds- og produktivitetssoftware.  
Ydermere flyttes jeres mail til skyen, så der ikke længere skal bruges kræfter på at vedligeholde Exchange servere. Medarbejderne har adgang til data på tværs af pc, bærbare, tablets og mobiltelefoner. 
Office 365 findes også i en udvidet version der hedder Microsoft 365. Denne indeholder alt fra Office 365 men inkluderer også Windows 10 licens, Intune softwareudrulning samt avancerede sikkerhedssoftware løsning.
Vi rådgiver gerne om hvilken pakke der er bedst for dine virksomhed. Og sikrer i ikke betaler for meget. 

Azure

Microsoft Azure har gjort det muligt at få flyttet skolens servere til skyen. Mange har allerede benyttet sig af Office 365 og fordelene ved at ikke at skulle vedligeholde Exchange server mere. Med Azure kan du flytte alle virksomhedens servere i skyen. Det betyder du har styr på dine udgifter da der ikke skal skiftes server rum hver 3-4 år. 

Licenser

Aros Cloud er også behjælpelig med at sikre I har de rigtige Microsoft licenser. Der findes mange pakker og kan være lidt uoverskueligt. Desuden kan vi også levere jeres Azure regning via Microsofts CSP program. Det betyder en del fordele – bl.a. skal man ikke benytte kreditkort når man starter med at bruge Azure. 

Loops Education

Loops hjælper dig med at bringe dine læringsmål sammen i visuelle kort designet til at engagere dine studerende eller medarbejdere og gøre læring til samarbejde.

Rådgivning

Med mere end 55 års samlet erfaring inden for it sektoren, så har vi en hel erfaringer at trække på. Vi deltager gerne som uvildig rådgiver i forbindelse med jeres it udfordringer.   

Kursus

Vi afholder gerne kursus for jer. Og har i dag med stort succes hjulpet virksomheder med at komme i gang med Microsoft Teams.

Læs mere om vores kursus her