Skip links

Nyt partnerskab bringer wayfinding til danske skoler

12/11-2019 Aros Cloud laver samarbejde med MazeMap og VIASOLUTION

Formålet med Aros Cloud er at finde smarte cloud baserede løsninger. Og med MazeMap har vi virkelig fundet et produkt der er nemt at komme i gang med, minimal vedligehold og giver utrolig hurtig værdi.

MazeMap leverer digital wayfinding til skoler. Så ikke flere udfordringer med hvor skal jeg være. Hvordan finder gæster vej til de rigtige mødelokaler. Der er utrolig mange funktioner i MazeMap. Og du kan starte med en mindre løsning og udbygge efter behov. MazeMap er desuden device uafhængig da det kun kræver en browser for at køre. Dog findes der også en dedikeret MazeMap app hvis man ønsker at bruge den.

“Jeg er utrolig glad for at kunne introducere MazeMap til en bred vifte af danske skoler. MazeMap kan bruges uden nogen form for undervisning af slutbrugerne. Det giver utrolig hurtig værdi og sparer skolen og de studerende masser af tid. Vi kan levere en løsning nu hvor de studerende ikke alene har deres skema i deres kalender, men også et link til det lokale de skal være i. Og ved lokale ændringer så er deres kalender automatisk opdateret. Det er bare en af de mange smarte features i MazeMap jeg glæder mig til at præsentere danske skoler for.”
– Heine Jensen, Aros Cloud

“”Vi glæder os til samarbejdet med Aros Cloud da de har et stort netværk blandt danske skoler og mange års erfaring med hvilke specifikke krav og behov der er fra uddannelsesinstitutioners side, for at servicere elever, ansatte og gæster bedst muligt i forbindelse med at finde omkring i et ofte kompliceret bygningskompleks. Det kan både foregå direkte på brugerens egen telefon eller skærme opsat på strategiske steder på skolen. Vi føler, at når vi samler kræfterne med stærk viden indenfor området som Aros Cloud tilbyder samt en stærk gennemprøvet teknologi som MazeMap, at vi virkelig kan tilbyde et stærkt samlet nyt produkt til uddannelsesinstitutioner i Danmark”
– Tonny Sønderbæk, VIASOLUTION”

MazeMap bruges allerede på mange skoler rundt omkring i verden. I Danmark benyttes det bl.a. af RUC og DTU. MazeMap har ca. 35 ansatte og er baseret i Trondheim, Norge. Via Solution er baseret i Ballerup, Danmark.

Pris eksempel
MazeMap og wayfinding er ikke kun forbeholdt store skoler. Vi har lavet speciel tilbud så selv mindre skoler kan være med. F.eks. koster en skole på 5.000 kvm koster første år kr. 49.000 inkl. licens. Herefter koster det 30.000 i licens pr. år. Dette er inkl. hosting, support og opdatering. Husk dog at jo flere kvm du har, jo billigere bliver det pr. kvm. Så kontakt os for en pris på netop jeres skole.

Mere info eller demo?
Er du nysgerrig på at vide lidt mere omkring wayfinding til din skole, så kan du læse mere her:
MazeMap

Du kan også booke en online demo ved at klikke på linket her – eller du kan altid tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et tilbud til jer.