Skip links

Webinar

Webinar: Optimering af fraværsregistrering med Attender – 10. Maj 2023

Spar tid og mindsk elevfrafald med Attender

Webinar: Onsdag. 10. Maj fra kl. 14.00-14.45

Som underviser ved du, hvor vigtigt det er at have styr på elevernes fravær og tilstedeværelse for at sikre en effektiv undervisning. Men har du nogensinde tænkt over, hvordan du kan gøre det lettere og mere motiverende for både dig og dine elever? Hos Attender tror vi på, at en godt fraværsregistreringsværktøj kan mindske elevfravær og frafald, og forbedre undervisningens kvalitet. Derfor inviterer vi dig til vores spændende webinar, hvor du kan lære mere om, hvordan vores løsning kan hjælpe dig med at skabe et mere struktureret og motiverende læringsmiljø for dine elever.

Attender tager en ny og moderne vinkel på et gammelt problem. Hvordan registrer man fravær hurtigt og hvordan forhindrer man frafald. Vi har udviklet Attender i samarbejde med danske og udenlandske skoler samt Microsoft.

På webinaret vil du også høre en kundereference fra UCN, hvor Mikkel Steen Østervig vil fortælle om deres brug af Attender og de fordele, de har oplevet ved at implementere systemet på deres uddannelsesinstitution.

De største fordele ved Attender er:

– Tidsbesparelse for undervisere: Attender gør det hurtigere at registrere fravær som underviser og giver derfor mere tid til undervisningen.

– Mindre elevfravær og frafald:  Vi bruger gamification til at motivere studerende til at dukke op og belønner deres fremmøde med vores Attender Coins, Attender rewards, Attender Streaks og Attender Badges.

– Synlighed i fraværsstatistikker: Med Attender får undervisere og ledere en nem og overskuelig oversigt over elevernes fravær, hvilket gør det muligt at identificere og tage hånd om elever, der har tendens til højt fravær.

– Online undervisning:  Ved brug af Attender registreres der automatisk elevers deltagelse i online undervisning, så underviseren altid har styr på, hvem der er til stede. Dette kan være med til at øge undervisningens effektivitet og give underviseren mere tid til at fokusere på undervisningen.

– Integration med eksisterende systemer: Attender spiller sammen med de fleste eksisterende platforme og kan nemt integreres med din nuværende løsning.

Webinaret varer ca. 45 minutter. Og bliver holdt på dansk.

Dato: Den 10. Maj 2023
Sted: Online – Teams
Tidspunkt: 14.00 til 14.45

Agenda:

Introduktion/DEMO til Attender
Velkomst og præsentation af Heine
Introduktion til Attender og vores funktioner og fordele

UCN taler om erfaringer med Attender
Præsentation af UCN, der allerede er bruger Attender
De fortæller om deres erfaringer med Attender, hvordan de bruger det, og hvad de opnår med det
Spørgsmål og svar med UCN omkring deres erfaringer med Attender

Afslutning og spørgsmål
Opsummering af præsentation og diskussion
Eventuelle spørgsmål og svar

Tilmeldings link

Vi glæder os til at møde se dig online.

Spørgsmål, så kontakt: heine@attender.dk

Du kunne også være interesseret i...