Skip links

Skooler

Skooler – Learning Tools til undervisningssektoren

Med Skooler får din skole en komplet pakke af læringsværktøjer. De kan købes samlet eller enkeltvis efter behov. Skooler findes både til folkeskoler og til ungdoms- og videregående uddannelser. Det er den samme løsning men tilpasset de forskellige behov. Der er f.eks ikke forældre adgang i den sidst nævnte løsning.

Skooler kan integreres direkte ind i Microsoft Teams og det vises som en løsning. Du kan selv vælge hvilke funktioner af Skooler du vil have vist i de enkelte faner. Bruger skolen ikke Teams, så har Skooler også fuldt dashboard som giver adgang til alle funktioner i Skooler og Office 365.

Vi har lavet et blog indlæg omkring hvilke ekstra funktioner Skooler har i forhold til standard Microsoft Teams. Du kan læse det her: Hvad kan Skooler tilføje Teams?

Teams og Office 365

Skooler er lagt ind i Office 365 og Teams. Det betyder at du arbejder i Teams og ikke skal skifte over til et andet system. Skooler ligger funktioner i Teams, så det er fuldt integreret og føles ikke som et separat system. Funktionerne i Skooler kan ligges ud i faner og man behøver ikke forlade Teams. De betyder brugerne ikke skal skifte mellem forskellige systemer og gør hverdagen meget nemmere.

Skooler er desuden yderst velegnet til fjernundervisning.

Omfattende opgave modul

I Skooler får du et opfattende opgavemodul der indeholder alt det som Teams mangler. Der kan laves opgaver, gruppeopgaver, peergrading og quizzer. Og alt sammen med dansk karakterer skala som kan skrives tilbage til studieadministrativt system.

Det er nemt at sikre at de studerende ikke får 8 opgaver til aflevering den samme dag via den indbyggede opgave kalender. Undervisere kan give feedback via lyd og video samt mange andre features der gør Skooler nemt og moderne at bruge.

Opgave modulet kan også bruges til er give vurderinger hvis der ikke er en opgave til aflevering men f.eks. fremlæggelse.

Plagiatkontrol

Skooler integrerer også med plagiat kontrol så det er hurtigt og nemt for en underviser at tjekke om der er foretaget snyd i forbindelse med opgave aflevering. Som standard bruges der TurnItIn men Urkund understøttes også. Plagiat kontrol er tilkøb og er ikke med i grundpakken som standard.

Ret opgaver direkte i Word, OneNote, Excel og Powerpoint

Undervisere kan rette og karaktere give opgaver direkte i Microsoft Word, Onenote, Excel og Powerpoint. Karakterene gemmes automatisk i Skooler sammen med opgaven og kan tilgåes i Skooler. De er med det samme synlige for elever og forældre samt i skole rapporteringsværktøjet

Det er nemt for elever også at aflevere opgaver direkte fra Office pakken. Du behøver altså ikke gemme opgaven for så senere at skulle uploade den. Det gør det meget nemmere og mere overskueligt.

Du kan endda direkte uploade en video direkte fra din smartphone ind i Skooler.

Quiz værktøj

I Skoolers quiz værktøj kan læreren lave selvrettende prøver. Der understøtter en række spørgsmålstyper, blandt andet:

 • Multiple choice (med et eller flere korrekte svar)
 • Sandt/Falsk
 • Klik på rigtig ord
 • Svar som tekst
 • Stavning
 • Find parrene

Læringsplaner

Med Skooler har du adgang til læringsplaner så det er nemt at se hvor langt man er kommet i skoleforløbet og om nogle studerende halter bagefter. Det er også muligt at lave individuelle læringsplaner (ILP).

Når du har lavet et forløb med opgaver og tekster, så er det utrolig nemt at genbruge til næste år. Og det kan også gemmes i et fælles katalog så andre undervisere kan bruge det.

ILP

I Skoolers ILP modul er det nemt at følge de enkelte elevers progression. Og se om der er nogle der skal gøres en ekstra indsats overfår.

Skooler kan integrere med nationale læringsmål så det er endnu nemmere at se om kravene er overholdt.

Data kan eksporteres til f.eks. censor. Og der er også skoleleder/forældre/studievejleder visning der giver et nemt overblik.

Fraværsregistrering

Med Skooler har du også et nemt fraværsregistreringsværktøj med mulighed for at skrive retur til studieadministrativt system.

Der understøttes mange forskellige typer fravær. Og det er også muligt at registrere opførsel.

Der er udskriftsvenlige rapporter og detaljeret søgemuligheder

Kudos

Det er altid rart at få et skulderklap og ros. Med Skooler Kudos kan undervisere nemt belønne elever med ros i kudos modulet. Det kan være kudos for at være en god kammerat eller at være fremmødt til alle timer.

Underviseren kan selv designe sine egne kudos badges og det gør undervisningen lidt sjovere.

Karakterbog

Skooler har en nem og overskuelig karakterbog. Her kan man se vurderinger, opgaver, årskarakterer mm.

Skooler understøtter naturligvis den danske karakter skala samt mange andre. Det er også muligt at lave sin egen skala såfremt dette ønskes.

Dashboard

Skoolers dashboard giver nemt en oversigt om hvad der er relevant for dig. Elever kan se deres opgaver, fravær, lektier, planer, billede galleri og meget andet.

Der er også link til Office 365 værktøjerne og links til andre løsninger som skolen måtte bruge. Det betyder der er et sted at starte og hvor du har det komplette overblik.

Klasselister og klasseoversigt

Udover at kunne vise klasselister med billeder og information på eleverne. Så har Skooler også en smart klasseoversigt hvor man kan se hvor eleverne sidder i klassen. Det gør det langt nemmere for underviseren at huske navnene.

Fra klasselisten er det også nemt at give kudos og interagere direkte med en elev.

Billede Galleri

Skooler indeholder en smart billede galleri løsning, hvor kun de personer med de rigtige rettigheder får lov at se billederne. Og i disse GDPR tider gør det billede deling meget nemmere og noget smartere end at dele det til alle via f.eks. Facebook.

Billederne kan også deles med forældre.

Skoleleder interface

Med skoleleder interfacet til Skooler får skoleledere nemt overblik over karakterer, fravær og hvor langt de enkelte hold/klasser er i deres forløb. Og det er nemt at få overblik om hvem der halter bagefter og skal have ekstra opmærksomhed.

Her er der også avanceret fraværsstatistik og information om hvem der logger ind og hvem der ikke gør. Interfacet kan nemt håndtere flere skoler eller afdelinger i samme løsning.

App

Skooler app´en findes til elever, lærere og forældre. Alle funktioner deres findes i Skooler kan tilgås via app. Så uanset hvor du er, så har du adgang til Skooler funktionerne.

Eleverne kan bruge Skooler app´en til og se og aflevere opgaver direkte fra deres smartphone eller tablet. Du kan indlevere billeder, lyd og video direkte fra din smartphone via “send til funktionen”. Så skal der ikke bøvles med først at overføre filer til computer.

I app´en får eleven også notifikationer når der er nye opgaver eller nyheder. Undervisere elsker at man kan rette opgaver på sin iPad mens man sidder i sofaen.

Speciel for ungdoms og videregående uddannelser

Behovene er lidt anderledes når eleverne er voksne. Derfor kan Skooler tilpasses til voksne elever. Nogle funktioner som f.eks. forældre adgang skæres fra. Og interfacet er mere “voksent” i design.

Specielt for folkeskoler

Skooler er optimeret til brug af kommuner og folkeskoler. Der er lavet interface til de helt små elever så de nemmere kan bruge Skooler. Der er også forældre adgang.

Og Skooler kan håndtere undervisere der arbejder på flere skoler i samme kommune. Der findes også leder interfaces så man kan få status på de enkelte skoler i en kommune.

Administrator interface

Skooler har et nemt administrations interface hvor superbrugere og administratorer kan ændre opsætning og rettigheder.

Til it afdelingen har Skooler også en masse hjælpe værktøjer der gør synkronisering mellem Skooler, Office 365, AD og studieadministrative systemer til en leg.

Og der er endnu flere funktioner

 • Besked system
 • Kalender system så undervisere kan se hvad et hold har af lektier i andre fag
 • SMS afsendelsesfunktion
 • Understøttelse 20 forskellige sprog
 • Lyd og video feedback til opgaver
 • Integration med studie administrative systemer
 • Mulighed for at køre uden Teams
 • Opret tilfældige grupper
 • Lokale og ressource booking
 • Og meget meget mere…

Fordele for din skole

 • Sikrer du har en løsning der virker til fysisk og online læring
 • Bruger alle de kendte værktøjer fra Microsoft
 • Brugerne skal ikke skifte mellem forskellige systemer
 • Køb kun de elementer du ønsker
 • Sparer masser af tid så der er fokus på undervisning
 • Baseret på Microsoft Teams så der nemt kan integreres med andre løsninger som f.eks. Kahoot.

Kom hurtigt i gang

Skooler er nemt at komme i gang med, og kræver derfor kun lidt træning for at komme i gang.

Skooler er hostet i Microsoft Azure. Derfor kan der integreres dybere med Office 365 end andre læringsplatforme som måske er hostet i egne løsninger udenfor Microsoft.

Vi tilbyder en gratis demo og test installation så I selv kan se fordelene i Skooler. På verdensplan bruger over 1 million brugere dagligt Skooler. Og i Norge bruger 35% af alle folkeskoler Skooler som deres foretrukne læringsplatform.