Skip links

Aros Cloud fylder 1 år

Hip hurra – Det er vores fødselsdag!

At fejre fødselsdag 1. april og midt i corona tid er måske ikke det bedste omstændigheder. Men vi prøver at få det bedste ud af det. Vi skubber vores firma fest nogle uger indtil det er muligt at komme ud og fejre det ordenligt. Men i mellem tiden er her en lille kavalkade af lidt anderledes højdepunkter gennem de sidste 12 måneder.

Vi har valgt at sætte fokus på de lidt skæve og mere underholdende historier. Du kan altid følge med i vores skæveheder på vores facebook side. Normalt holder vi vores hjemmeside seriøs, men tror alle kunne bruge et lille smil i disse tider.

Fra Aros Clouds side vil vi gerne sige tak til kunder, samarbejdspartnere, leverandører, venner, familie og alle andre som har hjulpet os dette første år.

April 2019 – “Det er svært at bevare pessimismen”

At starte et nyt firma 1. april er nok lidt at udfordre skæbnen. Og det passede nu også. Men kun første dag. Carstens bil stod af på motorvejen, så han nåede slet ikke op til første dag på kontoret. Derfor har han fået den dårlige plads på kontoret og kan ikke se ud af vinduet. Allerede dag to gik det hele meget bedre – og vi fik vores første ordre i hus. Det var ret svært at bevare pessimismen da det var flere måneder tidligere end beregnet.

Klar til at flytte ind. Man kan ikke starte et it firma uden at have cola!

Maj 2019 – Slikmutter lever i bedste velgående

Vi lavede et samarbejde med en anden startup – Bolcheværk – om at levere godter til vores kundearrangementer. Vi fik afholdt en del seminarer i maj – og der skal naturligvis være slik til. Vi har skiftet lakridspiberne ud med bolcher i steder. De er endda noget sundere da de er baseret på stevia og ikke sukker. Men de smager super godt. Og vi er glade for at slikmutter lever i bedste velgående.

No photo description available.
Slikmutter var forbi vores kontor med vores firma godter.

Juni 2019 – “Konkollegaer” forsøger at drikke os ihjel

Lidt forsinket modtog vi indflytter gaver fra vores “venner” hos Apento. Det satte vi stor pris på. Men vi er ikke helt sikker på om de ikke har haft andre bagtanker med det?

Apento var søde at komme forbi med en masse Gin & Tonic. Måske de tænker vi er en farlig konkurrent og dette er den nemmeste måde at få os fjernet på?

Juli 2019 – Billig sommer

Vi havde en dejlig ordre bog at tage fat i så vores sommerferie var ret billig da den blev holdt på kontoret. Vi fik også tid til at lave helt ny hjemmeside og så synes vi egentlig også vi så ret cool ud med Elvis hår og solbriller.

Image may contain: 1 person, smiling, sunglasses and closeup
“We gotta win this race” – Elvis citat

August 2019 – Vi står på SKI uden sne

Aros Cloud er ret stolte af at blive udvalgt til SKI aftalen 02.40 – Digitale læremidler. Så det viser bare man behøver ikke sne for at kunne stå på SKI.

Det kan godt være det ikke er pænt. Men vi skal nok komme i mål.

September- 2019 – 125 kroner for en Carlsberg

Vi var med til Skoolers bruger konference i Oslo i starten af september. Ca. 35% af norske folkeskoler bruger Skooler som deres læringsplatform så det var spændende at komme og høre deres input og hvordan de bruger Skooler i deres hverdag. Men de der norske bar priser… Der var tilbud på øl, så man kunne “nøjes” med at give 125 kr. for en Carlsberg!

Over 150 mennesker var med til Skooler konferencen

Oktober 2019 – To Hell and back

I oktober havde vi en tur til Nord Universitet og Værnes Regionen i Trondheim, hvor vi havde nogle udvalgte kunder med til at se en præsentation af vores IDM software LCS. Turen var en stor succes – ihvertfald hvis man ser på regningen fra baren. Der skal lyde en stor tak til Lasse fra Nord Universitetet som brugte en hel dag sammen med os. Og var så “flink” at introducere os for brunost… I Trondheim har de et område som hedder Hell. Det giver anledning til noget sjove navne på f.eks. deres togstation.

Verdens måske mest specielle navn på en tog station?

November 2019 – Find Holger (Og dit klasseværelse)

I november fik vi lavet en samarbejdsaftale med Mazemap om at levere indendørs og udendørs wayfinding til danske skoler. Det viste sig at være en stor succes og to dage efter vi fik skrevet under på aftalen fik vi solgt løsningen til UC VIA. Det er rart at kunne levere noget software der er gennemtænkt og bare virker. Hurra for Mazemap.

Det er nu nemmere at finde dit klasseværelse end at finde Holger

December 2019 – Jul med Bruce Willis

December var super travl med utrolig mange kundebesøg. Det var meget dejligt at komme ud og besøge gamle som nye ansigter. Vi fik pyntet op til jul med vores helt specielle Bruce Willis juledekoration på træet. Kom ikke og sig vi ikke er kreative.

Image may contain: 1 person, plant, tree, outdoor and nature
Yipiekayee mother juletræ

Januar 2020 – Japansk whisky suppe på Bett

I januar havde vi fornøjelsen at være på Bett education messen i London sammen med Skooler. Det var ganske spændende. Den ene aften kom vi ud og spise noget japansk. Og deres whisky baserede drink lignede mere algesuppe end en decideret standard drink. Men så fik vi da også prøvet det.

Image may contain: food
Heldigvis smagte den bedre end den ser ud…

Februar 2020 – Hello Mister President

Microsoft afholder hvert år en konference for ca 300 udvalgte educationen partnere i Seattle, USA. Vi var udvalgte til at være med og det er altid spændende. Vi bruger en uge sammen med Microsoft og får set deres roadmap for det næste lange stykke tid. Plus vi får mulighed for at præge udviklingen. Det gav os også rig mulighed for at tale sammen med andre partnere fra hele verdenen. Og det kommer der helt sikkert noget mere samarbejde ud af. Det var også en stor fornøjelse at høre på Microsofts President Brad Smith som vi havde et møde med. Den sidste aften holdte Microsoft casino aften – og hvad bedre end at bruge hele firmakontoen på en god omgang Craps terningespil.

Image may contain: 2 people, indoor
Heine High roller

Marts 2020 – Retro C-64 på Læringsfestival

Læringsfestivalen i starten af marts var en god succes og vi fik talt med flere hundrede engagerede personer indenfor undervisningssektoren. Mon ikke også det kan have noget at gøre med vi udlovede en Commodore 64 komplet med spil og joystick på vores stand?

En Commodore 64 er nostalgi for alle pengene