Skip links

Back to school

Back to school

Nu er skolestart godt i gang. Og efter hele COVID19 situtationen er det noget anderledes end vi er vant til. Skolerne har skulle indstille sig på at lave et mix af online og on-premise læring. Og takket være den høje digitalisering i Danmark er det stort set gået godt. Vi har glædet os meget til at komme i gang igen. Og ikke mindst til at præsentere nogle nye løsninger og spændende opdateringer på eksisterende.

Loops Education

Vi er tit blevet spurgt om vi ikke kender et læringsværktøj der super nemt at komme i gang med og ikke kræver brugeren får oplæring i hvordan man bruger det. Her kommer Loops Education ind. Det er lavet i Sverige hvor det bruges af alle typer uddannelsesinstitutioner.

Loops er bestemt ikke kun til skoler. Men kan bruges til erhverv også. Bl.a. bruges det også af Volvo til opkvalificering og onboardring af medarbejdere. Det er også yderst velegnet til kursusvirksomheder.

Læs mere om Loops her: Loops Education

Moodle i Teams

Som vi allerede har spammet jer med, så har Microsoft hyret Skooler til at lave en integration mellem Teams og Moodle. Således Moodle kan bruges direkte i Teams og det kan ligge som faner. Så skal brugerne ikke skifte mellem forskellige systemer og det er især hjælpsomt ved online læring.

Der er allerede over 7.000 skoler på verdensplan der har hentet løsningen siden den bliver lanceret i april!

Vi holder løbende seminarer omkring det – men du kan altid bruge vores booking side hvis du vil have et 1:1 møde omkring løsningen.

Løsningen bliver løbende udvidet med nye funktioner.

Du kan læse mere her: Moodle i Teams

 

Nyt i LCS – Brugerhåndtering

Sommeren har været brugt på at give det en grafisk overhaling. Ikke bare backend, men også mod slutbrugeren.

Vi har også lavet en del nye integrationer her i blandt flere studieadministrative systemer som SIS og ESAS. Der er også lavet en smart automatisk dokumentations funktion med dataflow.

LCS virker anderledes end andre IDM systemer da der benyttes microservices, hvilket betyder jobs kører uafhængigt af hinanden. Det betyder man ikke skal vente flere timer på en opdatering. Ligeledes understøtter LCS delta funktionalitet så den selv opdaterer hvis der er en ændring i kildesystemet.

Kontakt os hvis du ønsker en live demo i en kundes miljø. Ellers afholder vi løbende små webinarer.

 

Masser af webinarer

Vi elsker at komme ud og besøge vores kunder. Men fortiden så gør vi det meste online. Derfor går vi all in på webinarer. Du kan altid se vores kommende arrangementer her: Events

Ønsker du en demo eller præsentation af en af vores løsninger, så brug gerne vores booking modul på hjemmesiden. Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en god gammeldags mail. Vi kommer også gerne forbi. Du kan bruge vores online booking modul til at booke en demo eller møde her: Online booking

Nyt og større kontor

Jeps – vi har fået storhedsvanvid og er flyttet i større lokaler med bedre kontormøbler. Vi kom måske også til at købe et kæmpe tv som kan bruges til at følge med i Formel 1. Dog er vores slik skål nok mere populær blandt vores gæster.

Det nye kontor ligger på samme gang som før, så adressen er det samme – men nu er der plads til flere medarbejdere. Kom gerne forbi og hils på os en dag. Vi garanterer altid der er kold cola, varm kaffe og max hygge.