Skip links

Aros Cloud tildelt SKI-aftale 02.40 Digitale læremidler

17/9-2019 Nu kan du få Aros Clouds ydelser på SKI

Det er med stor fornøjelse vi kan annoncere at Aros Cloud nu er blevet udvalgt som leverandør på SKI aftale 02.40 vedrørende Digitale læremidler. Det betyder Aros Cloud er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar. SKI estimerer der vil blive indkøbt for ca. 40-50 millioner kroner pr. år via denne aftale.

Udtalelse fra SKI
”Vi er glade for at kunne optage 21 potentielle leverandører i det dynamiske indkøbssystem på 02.40 Digitale læremidler. Det er en god blanding af store og små virksomheder, som nu skal byde ind med didaktiserede digitale læremidler af høj kvalitet. Styrken ved denne aftale er, at den tager udgangspunkt i kundernes behov for læremidler, hvilket giver skolerne mulighed for at sætte alle de gode didaktiske overvejelser i spil, og dermed få de materialer der bedst matcher deres behov”, siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI.

Hvis du er nysgerrig på hvad Aros Cloud kan gøre for din skole, så afholder vi to korte seminarer hvor vi præsenterer vores løsninger:

23. Oktober 2019 Education Seminar København

24. Oktober 2019 Education Seminar Aarhus

Her laver vi demo af Skooler som er LMS til Office 365/Teams. LCS der er IDM med fokus på GDPR. Vi får også gæstetalere ind samt vi præsenterer nogle af vores samarbejdspartneres løsninger til skoler. Fuld agenda kommer snart, men tilmeld dig gerne allerede nu.

Hvis datoerne ikke passer, så kommer vi gerne forbi jeres skole og præsenterer hvordan vi kan hjælpe jer med digital læring.

Har du spørgsmål vedr. produkter eller vores SKI aftale, så kontakt Heine M. Jensen på 42407787 eller heine@aroscloud.dk