Skip links

Nye features i Skooler & Campus365

20/9-2019 Skooler har lanceret en masse nye funktioner

Tid til at sige farvel til sommeren og hej til et nyt skoleår! Med vendingen af ​​kalenderen kommer en verden af ​​spændende muligheder for lærere, studerende og forældre. Skooler har udviklet nye og innovative funktioner, der hjælper lærere med at øge produktiviteten og skabe et positivt, engagerende klassemiljø. Nogle af disse funktioner er designet til at gøre det lettere for forældre og lærere at oprette forbindelse, mens andre lader eleverne integrere media-elementer og peer review i deres aktiviteter.

Det er vigtigt at bemærke, at brug af teknologi i klasseværelset hjælper med at forbedre de studerendes præstationer. Når lærere integrerer teknologi i læringsprocessen, frigøres det hver enkelt elevs ubegrænsede potentiale. I Journals tredjeårige third-annual Teaching with Technology Survey hedder det, at “nøjagtigt tre fjerdedele af lærerne i undersøgelsen angav, at tech har haft en ekstremt positiv (38,37 procent) eller for det meste positiv (36,63 procent) indflydelse på uddannelse.”

Her er nogle af de nyeste funktioner i Skooler, der kan hjælpe studerende med at udføre på et højt niveau.

Øget tilgængelighed: For lærere og studerende på farten er det nu lettere end nogensinde at få adgang til opgaver, gradebooks og understøttende dokumenter. Appen Skooler Learning Management System (LMS) er nu tilgængelig gennem Apple Store og Google Play. Skooler Parent-appen til Android er også tilgængelig – og til iOS i oktober.

Forenklet feedback med lyd: Mediekommentarer og lydfeedback er nu tilgængelige i opgaver. Studerende kan tilføje lyd eller video for at berige deres opgaver eller give yderligere kontekst. Og lærere kan nu registrere deres vurderinger og levere dem via lyd.

Samarbejde med klassekammerater: Når studerende underviser andre studerende kan det være en god læringsoplevelse for begge. Skoolers Peer Review, som vil være tilgængelig i oktober, giver studerende mulighed for at søge og modtage feedback om deres arbejde fra klassekammerater. Dette hjælper studerende med at lære af medstuderende og letter arbejdet i samarbejdsgrupper. Det giver også lærere mulighed for at føre tilsyn med, hvordan studerende reagerer på hinandens arbejde med gruppeprojekter, så de bedre kan støtte studerende i teamdiskussion.

Forbedring af læsning og skrivning: Læsning og skrivning er centrale elementer i uddannelsen, men for nogle studerende kan disse være ganske udfordrende. En funktion, der hjælper studerende med at forbedre disse færdigheder, er Immersive Reader, som oprindeligt blev designet af Microsoft til at hjælpe studerende med dysleksi og dysgrafi. Studerende kan få adgang til Immersive Reader i Office 365 via Skooler, der hjælper studerende med at forbedre deres læsning og skrivning ved:

Justering af afstanden mellem ord og bogstaver og opdeling af ord i stavelser.
Fremhæv specifikke linjer for at indsnævre fokuset på det, den studerende læser.
Undervisning i grammatik ved at understrege bestemte dele af teksten, som verb og substantiver.
Tag fat i skriftligt materiale ved hjælp af tekst-til-tale, der hjælper dem med at udvikle mening i deres skrivning og fremmer redigering og selvkorrektion.

The Immersive Reader vil også være tilgængelig i Skooler Parent Portal i oktober, hvorved oversættelse og tekst kan læses højt.

Den seneste version af Skooler inkluderer også nye funktioner til skoleadministration.

Med Skooler Management Portal kan distriktsadministratorer se, hvordan Skooler bruges i hele distriktet. Brugere kan se, hvilke skoler, lærere og studerende, der bruger systemet til at få et bedre indblik i, hvilke funktioner i Skooler der bruges mest. Derudover kan administratorer føje apps fra tredjepart, såsom KahootSFUSD Mathematics og Defined STEM, til Dashboardet i Skooler.

 

Skooler har designet mange nye funktioner, der hjælper med at skabe en mere effektiv, produktiv og spændende klasseværelsesoplevelse. Alle funktionerne giver eleverne mulighed for at udvide deres komfortzone, prøve nye oplevelser og få forbindelse til deres klassekammerater.

Hvis du er interesseret i at få en demo af Skooler, så kontakt os endelig. Eller se vores event kalender for at se hvornår vi afholder seminar, webinarer eller events.

Join the Discussion