Skip links

Sommerferie? Ikke her..

5/8-2019 – 10 hurtige shots fra Aros Cloud

Vi har hos Aros Cloud brugt sommerferien til at fintune biksen så vi er klar til at køre med speederen i bund fra august 2019. Dette er kun et udpluk af de større ting vi har lavet i sommerferien. Der har også været travlt med kunder, test installationer og ikke mindst har vi hjulpet nogle meget store kunder med PowerBI. Vi forventer de næste 6 måneder bliver meget travle for os, så derfor er det rart at have baglandet i orden, så vi kan koncentrerere os om alt det sjove. Nemlig at hjælpe vores kunder med at få en nemmere og bedre hverdag med it.

10 hurtige overskrifter over det vi har lavet er:

1: Ny hjemmeside
Det var på tide med en opdatering af den gamle side, så vi har arbejdet hårdt på at gøre det nemmere at finde information om vores løsninger – vi er ikke helt færdig endnu. Men hvem bliver også nogensinde helt færdig med en hjemmeside?

2: Events
Vi elsker at komme ud og fortælle om vores løsninger, så derfor har vi lavet en del events. Det er både seminarer og messer. Og som noget nyt prøver vi også at lave en række webinarer. Så behøver du ikke rykke en halv eller hel dag ud af kalenderen hvis du ønsker at se vores smarte løsninger

3: Booking
Hvis det ikke helt passer med vores events, så kan du også booke møde eller Teams møde med os direkte fra vores hjemmeside.

4: Microsoft CSP & SKI
Aros Cloud kan nu levere Microsoft licenser og Azure på CSP. Og vi kan også levere det på SKI 02.19.

5: Support
Vi har fået konfigureret nyt support system så vi sikrer os vi kan give den bedste support fremadrettet.

6: CRM
For også at kunne styre alle kunde kontakter og sikre intet bliver glemt, så har vi også indført nyt CRM system.

7: Demo System
Der er ved at blive lagt sidste hånd på vores demo systemer, så vi kan give adgang til at se nærmere på Skooler LMS og LCS IDM.

8: Integrationer med studieadministrative systemer
Vi har fået lavet integration til Ludus, Uddata+ og er godt i gang med Esas. Flere integrationer er færdige snarest.

9: Arbejdsplads
Da vi forventer at få travlt den kommende tid, så har vi opgraderet vores kontor med en ekstra arbejdsplads.

10: Alt det andet….
Ja så har vi også fået lavet nye salgs og leveringsbetingelser, styr på alt det juridiske, revisor, forsikringer og alt det kedelige som bare skal være der.

 

I de kommende uge og måneder vil vi naturligvis forklare mere i detaljer om vores løsninger, events og hvad Aros Cloud kan gøre for dig.

 

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte: 
Aros Cloud – Heine M. Jensen heine@aroscloud.dk +45 42 40 77 87