Skip links

Skooler Higher-Ed

Skooler tilpasset ungdoms og videregående uddannelser

Skooler findes både til folkeskoler og til ungdoms og videregående uddannelser. Det er den samme løsning men tilpasset de forskellige behov. Der er f.eks ikke forældre adgang i den sidst nævnte løsning.

Skooler integreres direkte ind i Microsoft Teams og det vises som en løsning. Du kan selv vælge hvilke funktioner af Skooler du vil have vist i de enkelte faner.

Vi har lavet et blog indlæg omkring hvilke ekstra funktioner Skooler har i forhold til standard Microsoft Teams. Du kan læse det her: Hvad kan Skooler tilføje Teams?

Bruger skolen ikke Teams, så har Skooler også fuldt dashboard som giver adgang til alle funktioner i Skooler og Office 365.

Teams og Office 365

Skooler er lagt ind i Office 365 og Teams. Det betyder at du arbejder i Teams og ikke skal skifte over til et andet system. Skooler ligger funktioner i Teams, så det er fuldt integreret og føles ikke som et seperat system. Funktionerne i Skooler kan ligges ud i tabs og man behøver ikke forlade Teams.

Planer

Ret opgaver direkte i Word, OneNote, Excel og Powerpoint

Undervisere kan rette og karaktere give opgaver direkte i Microsoft Word, Onenote, Excel og Powerpoint. Karakterene gemmes automatisk i Skooler sammen med opgaven og kan tilgåes i Skooler. De er med det samme synlige for elever og forældre samt i skole rapporteringsværktøjet

Det er nemt for elever også at aflevere opgaver direkte fra Office pakken. Du behøver altså ikke gemme opgaven for så senere at skulle uploade den. Det gør det meget nemmere og mere overskueligt.

Du kan endda direkte uploade en video direkte fra din smartphone ind i Skooler.

Plagiatkontrol

Skooler integrerer også med plagiat kontrol så det er hurtigt og nemt for en underviser at tjekke om der er foretaget snyd i forbindelse med opgave aflevering. Som standard bruges der TurnItIn men Urkund understøttes også. Plagiat kontrol er tilkøb og er ikke med i grundpakken som standard.

Omfattende opgave modul

I Skooler får du et opfattende opgavemodul der indeholder alt det som Teams mangler. Der kan laves opgaver, gruppeopgaver, peergrading og quizzer. Og alt sammen med dansk karakterer skala som kan skrives tilbage til studieadministrativt system.

Det er nemt at sikre at de studerende ikke får 8 opgaver til aflevering den samme dag via den indbyggede opgave kalender. Undervisere kan give feedback via lyd og video samt mange andre features der gør Skooler nemt og moderne at bruge.

Læringsplaner

Med Skooler har du adgang til læringsplaner så det er nemt at se hvor langt man er kommet i skoleforløbet og om nogle studerende halter bagefter. Det er også muligt at lave individuelle læringsplaner (ILP).

Når du har lavet et forløb med opgaver og tekster, så er det utrolig nemt at genbruge til næste år. Og det kan også gemmes i et fælles katalog så andre undervisere kan bruge det.

App

Brugerne kan bruge Skooler app´en og se og aflevere opgaver direkte fra deres smartphone. Du kan indlevere billeder, lyd og video direkte fra din smartphone via “send til funktionen”. Så skal der ikke bøvles med først at overføre filer til computer.

I app´en får notifikationer når der er nye opgaver eller nyt.

Den giver også adgang til alle de andre funktioner i Skooler som f.eks. fraværsregistrering.

Fraværsregistrering

Med Skooler har du også et nemt fraværsregistreringsværktøj med mulighed for at skrive retur til studieadministrativt system.
Der er udskriftsvenlige rapporter og detaljeret søgemuligheder

Skoleleder interface

Med skoleleder interfacet til Skooler får skoleledere nemt overblik over karakterer, fravær og hvor langt de enkelte hold/klasser er i deres forløb. Og det er nemt at få overblik om hvem der halter bagefter og skal have ekstra opmærksomhed.

Og en masse andet..

• Klasseliste
• Billedegalleri
• Karakterbog
• Lyd og video feedback
• Kudos & Gamification
• Send SMS
• Integration med studie administrative systemer
• Mulighed for at køre uden Teams
Og mange flere funktioner på vej

Kom i gang på få timer

Det er meget nemt at komme i gang med Campus365. Hvis du har en kørende Office 365 installation, så kan vi i de fleste tilfælde have Skooler oppe at køre på få timer.

Kontakt os hvis du ønsker en test installation