Skip links

Aros Cloud starter

1/4-2019 – Så er vi i luften med Aros Cloud!  

Vi startede Aros Cloud 1. april i 2019 og vores mission er at levere cloud baserede løsninger.  Vi mener tiden kan bruges bedre end på at vedligeholde it – derfor er vores fokus på cloud baserede it løsninger som er nemme at installere og vedligeholde. Dog uden at gå på kompromis med funktionerne. 

Aros Cloud er startet af Heine M. Jensen og Carsten Jønck som sammenlagt har mere end 55 års erfaring i it branchen. 

Vores primære fokus er education sektoren men vi tilbyder også løsninger til public og business.

Vi har et tæt samarbejde med Microsoft og tilbyder løsninger baseret på Office 365 og Azure. Aros Cloud er også Authorized Education Partner med Microsoft.

Aros Cloud er eksklusiv dansk partner for:
Skooler – et Office 365/Teams baseret LMS system til education
LCS – et Microsoft cloud baseret Identity Management system til education, public og business.

Vi har valgt at placere Aros Cloud i Aarhus.  Og navnet Aros var det gamle vikinge navn for Aarhus, som helt fra år 900 var en vigtig handelspost for nord europa. Vores mål med Aros Cloud er at være en betroet partner der leverer cloud baserede løsninger til kunder i Danmark og udland. Dog denne gang uden økser og hjælme med horn på.

Vores hjemmeside bliver løbende udvidet med information om vores løsninger. Og vi har allerede planlagt vores første seminar række.

Følg os gerne på de sociale medier for at se hvad vi foretager os. Og husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev så du ikke går glip af hvad vi har af nyheder.

Hvis der er nogle spørgsmål til vores løsninger eller hvis du ønsker at samarbejde med os. Så tøv ikke med at kontakte os.