Skip links

Julehilsen og slut på 2020

Vi takker for et meget anderledes 2020 og ser frem til 2021

23-12-2020 af Aros Cloud

Det vil være synd at sige at 2020 har været et fantastisk år. Corona har præget alles hverdag og nok ikke fantastisk positivt. Dog er vi tilfredse med at, omstændigheder til trods, at være kommet ud med et positivt resultat i vores første regnskab.

Vi glæder os over vi har fået en del skoler på vores løsninger og flere på vej. Vi siger tusinde tak til de kunder der har været first-movers med Aros Cloud. Er du nysgerrig på nogle af vores løsninger men gerne vil tale med en reference, så sig endelig til.

Vi bliver grundet Corona nød til at aflyse vores traditionelle julebesøg hvor onkel Heine normalt har kanen fyldt med godter. Dog har vi lavet en aftale med Bill Gates om at få en vaccine uden mikrochip snarest. Så vi erstatter vores julebesøg med et påskegodte besøg i stedet. Vi håber på jeres forståelse og tro os, vi er også trætte af vi ikke skal teste en masse chokolade før vi vælger hvad der kunne bruges til julegaver.

Vi har også forberedt en masse nye webinarer som du kan se her: Events

I 2021 har vi planlagt en masse nye spændende tiltag og herunder egen udviklede løsninger. Dem glæder vi os meget til at løfte sløret for. Men vi kan allerede nu afsløre at vi bliver flere på kontoret!

Vi ønsker jer alle en rigtig god jul og godt nytår.

Du kunne også være interesseret i...